HAIR36 Spånga

ALLT INOM HÅRVÅRD 

FÖR HELA FAMILJENKLIPPNING


På H'AIR36 erbjuds du en klippning som är skräddarsydd efter dina önskemål och behov. Jag förstår att varje person är unik och vill ha en frisyr som passar deras stil och livsstil. Oavsett om du vill ha en snabb och enkel klippning eller en mer omfattande förvandling av ditt hår, kan du lita på att jag kommer att lyssna på dig och skapa en look som du kommer att älska.

Alla större klippbehandlingar inkluderar en konsultation, hårtvätt, noggrann klippning och styling för att säkerställa att du lämnar salongen med ett fantastiskt resultat.


Vid enklare herrklippning, pensionär eller barnklippning bokas tvätt och extra styling separat.


Priset varierar beroende på tidsåtgång och längd.

Ca pris per timme: 790 kr

Barnklippning: 370kr-530kr

Pensionär mellan kl 9-13: 450kr

FÄRGBEHANDLING


På H'AIR36 lovar jag dig att du får en färgbehandling efter dina önskemål. Jag har alltid älskat att arbeta med färger och har stor kunskap vad det gäller den kemiska biten och vad som är bra och fungerar för just din hårkvalitet. 


Jag håller mig uppdaterad vad det gäller trender och färger för säsongen. 

Jag har de senaste åren nischat mig lite mer på blonda hår men älskar alla typer utav färgförändringar.


Jag arbetar med många olika tekniker, folieslingor, balayage, bowlayage, helfärger, nyanseringar och alltsom oftatst en kombination utav flera olika tillvägagångssätt. 


Ca pris per timme: 1000kr (inklusive material och moms)

Ett normaltjockt mellanlångt hår tar ca 2,5-3h.

ÖVRIGA TJÄNSTER


Jag erbjuder många olika tjänster för alla dina hårbehov.


Vill du lyxa till ditt frisör besök lite extra så rekomenderar jag att du bokar en extra inpackning med en avkopplande hårbottenmassage.


Du kan även boka en styling inför helgens fest, en uppsättning till studentbalen eller en bruduppsättning på din stora dag. 


På salongen utför jag förutom klipp och färgbehandlingar även permanent, strukturförändrade behandlingar.


Jag strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga servicen och hjälpa dig att känna dig fantastisk i ditt hår.

Kundrecensioner

Rebecca fixade till mitt slitna håt och färgade till en riktigt bra nyans.

— Linda W.Supernöjd med resultatet. Rebecca är alltid lyhörd för vilket resultat man vill ha och ger 100% bra service. Rekommenderar starkt ett besök.

— Emilia M.


Bästa frisören som kan allt omhur jag som kund får bästa upplevelsen. Lugn och ro i salongen. Känner mig alltid så nöjdnär jag går hem och förväntansfull när jag kommer nästa gång. Kunnig inom färgning och klippning. Trevlig och mysog salong. Tack! Jag är så nöjd efter flera år som kund.

— Madeleine B.

SKICKA ETT MEDDELANDE

unsplash